DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Pohádková cesta 4.6. 2016

 Pohádková cesta 4.6. 2016  

 

          Na fotbalovém hřišti za Kojčicemi jsme se odpoledne v 15 hodin sešli na startu pohádkové cesty, kde nás přivítala čarodějnice u perníkové chaloupky a poslala děti na cestu plnou úkolů, nástrah a snad taté legrace. Tentokrát naši vísku navštívili většinou výtržníci pohádkové říše. Byli tu muchomůrky, piráti, loupežníci, čerti, čarodějnice, ale také Bořek stavitel, Rumcajs s Mankou, Simpsonovi, králíci z klobouku a fotbalisti.

          Po spnění úkolu na každém stanovišti děti dostaly razítko do kartičky a samozřejmě také odměnu a na konci cesty jim čarodějnice udělila medajli za statečnost a mohly si upéct buřtíka a vyřádit se na aquazorbingu.

          Počasí nás nevypeklo. Zato perníkové medajle byly tentokrát obzvláště vydařeně vypečené. Doufáme, že se nám každá akce povede alespoň tak dobře upéct jak tato.

 

 

 

Celé fotoalbum naleznete zde http://www.rajce.net/a13276069

 

 

 

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

aktualizováno: 28.02.2018 07:43:25