DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Pohádková cesta 3.6. 2017

Vítejte na stránce maminkykojcice.wbs.cz v sekci Pohádková cesta 3.6. 2017

 

     Tento rok jsme se místo na hřišti sešli u koupaliště. Vzledem k tomu, že bylo velmi teplé počasí, nikdo se asi nezlobil, že se děti po absolvování náročné trasy mohly zchladit nejen v pěně, kterou jako loni obstarávali hasiči, ale i v koupališti.

     Děti na trase potkaly čarodějnici z perníkové chaloupky, tpaslíky se Sněhurkou, pejska s kočičkou, kouzelnice            z čarodějné školy, Křemílka a Vochomůrku, Macha a Šebestovou, čerty, Mickey Mouse a Minnie a princezny z Ledového království. Na každém stanovišti čekal děti úkol a také odměna a razítko do průkazky, kterou každý účastník obdržel        u startu. Děti za úspěšné absolvování trati dostaly perníkové medaile, které pro ně upekly a vyzdobily šikovné kojčické mamky.

     Přímo u koupaliště měli stanoviště myslivci z MS Kojčice, kteří poutavou formou přiblížili dětem život zvířátek  v naší přírodě. Děti to velmi zaujalo a my doufáme, že se mezi námi myslivci při nějaké další akci zase objeví.

     U koupaliště se děti mohly vyřádit nejen v pěně, ale i na skákacím hradě. Mohli si upéct buřtíky a dát si limču na osvěžění. Věříme, že se děti nejen pobavily, ale i poučily a příjemně unavily. Budeme se těšit zase na příští rok.

    

Nový blok - dvojitým kliknutím zde, zahájíte úpravu bloku...

aktualizováno: 28.02.2018 07:43:25